Belangrijke SEO Tips – Deel 5

Enkele weken geleden begonnen met het publiceren van belangrijke SEO tips. Vandaag tonen we je voorlopig de laatste tips.

9. Optimaliseer de Anchor tekst

Door zoekwoorden toe te voegen aan interne links op je website verhoogt dit de zichtbaarheid in zoekmachines. “Klik hier” als anchor tekst heeft geen bijdrage voor zoekmachines. Bijvoorbeeld, in plaats van het schrijven van “Klik hier om naar Aranere te gaan, het beste webbureau.” schrijf “bezoek Aranere, het beste webbureau.”
Je kan ook overwegen om trefwoorden binnen de productbeschrijvingen te koppelen aan andere vergelijkbare producten op uw website.

10. Organiseer je webshop voor SEO

Je bepaalde structuur zal de zichtbaarheid van je webshop beïnvloeden. Structureer je webshop zodanig dat hierin een aantal landingspagina’s zitten. Deze pagina’s kunnen specifiek zijn voor het type of merk van product. Hierdoor creëer je de mogelijkheid om te optimaliseren op meerdere pagina’s en trefwoord groepen, die vervolgens je zichtbaarheid in het zoeken zal verhogen.

Extra Tip

Neem ook de tijd om een bedrijfsprofiel te maken op beoordelingssites. Post vaker links naar je pagina’s op social media. Hierdoor kan je gemakkelijk bouwen aan inkomende links naar je site en zal dit helpen om te bouwen aan de bereikbaarheid van mensen die zoeken naar je diensten.

Lees ook:

Belangrijke SEO Tips – Deel 1
Belangrijke SEO Tips – Deel 2
Belangrijke SEO Tips – Deel 3
Belangrijke SEO Tips – Deel 4

 

[responsivevoice_button voice=”Dutch Female” buttontext=”Beluister dit bericht”]