Werkwijze


Meer bezoeken = meer conversie = meer verkoop

Een nieuwe website, webshop of webapplicatie is een hele investering en dat weten wij maar al te goed. Maar het belang van deze online toegangspoort wordt steeds groter. Het verbreedt namelijk je verkoopsgebied. Het team van ARANERE combineert een jarenlange ervaring in webontwikkeling met een grondige kennis van digitale media en de werking van zoekmachines. Door deze kennis zijn wij uitermate geschikt om je website meer conversies te laten behalen. Wij ontwikkelen onze websites op verschillende CMS-systemen (Wordpress, Magento, Open Cart of op maat geschreven) al naargelang de wens van het eindproduct.

7 stappen voor een perfecte website

Een geslaagde website bouwen, vraagt om een gestructureerde aanpak.
ARANERE staat voor een transparante werkwijze waarbij een vlekkeloze opvolging gegarandeerd is. Zo weet je steeds waar je aan toe bent.

 1. DE KENNISMAKING
  We starten met een persoonlijke introductie om een juist gevoel te krijgen met je producten, diensten of organisatie. Belangrijk is dat alle details aan bod komen.
 2. HET ONTWERP
  Er wordt vervolgens een concept uitgewerkt dat perfect aansluit bij je wensen. Je blijft steeds betrokken bij het grafisch ontwerp zodat er constant bijgestuurd kan worden.
 3. DE ONTWIKKELING
  Dit omvat het technische aspect van de website. Van administratiepaneel, waar je je website zelf kan beheren, tot contactformulieren, een nieuwspagina, de integratie van sociale media, enz.. Al deze functies zorgen ervoor dat je website beter gaat scoren op zoekmachines zoals Google.
 4. DE TESTFASE
  Dit gebeurt in eerste instantie intern. Nadien wordt deze website ook grondig getest door de klant zelf vooraleer deze live gaat. We moeten ten allen tijde vermijden dat bezoekers nog fouten ontdekken.
 5. DE FINALE OPLEVERING
  Als de website de testfase goed heeft doorstaan, kan deze live gezet worden. Tijdens deze oplevering wordt de volledige website nog eens doorlopen en wordt er een uitgebreide opleiding van het CMS gegeven. De hosting van de website gebeurt aan interessante prijzen en onder de beste omstandigheden.
 6. DE UPDATES
  Als extra service houden wij graag de optimale werking van je website in de gaten. Dit omvat het controleren en installeren van updates en het herstellen van eventuele pijnpunten.
 7. DE PROMOTIE
  Nu je website online staat, is het belangrijk dat ze goed gevonden wordt. Indien de organische zoekresultaten (SEO) niet voldoen, kan je bij ARANERE steeds terecht voor het opzetten van een Google Adwords campagne (SEA).

Als je nog vragen hebt bij bovenstaande werkwijze, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat