Algemeen

Online marketing wordt ook wel eens internetmarketing of e-marketing genoemd.

Hiermee doelt men op de promotie van diensten en producten via het internet. Er bestaan verschillende vormen van digitale marketing. Zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), banners, E-mailmarketing, enz. Op deze manier wordt er ingespeeld op de verschillende fasen van de productlevenscyclus. E-marketing omvat de combinatie van dit technisch- en creatief werkgebied. Ontwikkeling, design, adverteren en verkoop worden hierin samengebracht.

Bij het opstarten van een campagne voor online marketing vertrekken we bij ARANERE vanuit de website, de kern van je marketingstrategie. Heden merken we echter op dat men niet altijd evenveel succes boekt met deze vorm van promotie. Vaak schrikt het online marketing ondernemers af in eerste instantie. Laat ARANERE je daarom begeleiden en ervaar welke positieve impact dit heeft op de omzet van je onderneming. Wij helpen je bij het nemen van moeilijke beslissingen met een zo goed mogelijk resultaat voor ogen. Wij luisteren naar je visie op online adverteren en vullen dit aan met onze know how.

Niche-marketing komt steeds vaker voor. Deze vorm van adverteren legt de nadruk op de specifieke wensen van een bepaalde doelgroep. Internet marketeers beogen vaak een bredere doelgroep terwijl niche marketeers het voordeel hebben meer gerichte informatie door te spelen aan hun prospects. Zo voorkomt men dat niet relevante informatie consumenten bereikt die eigenlijk niet geïnteresseerd zijn.

Contacteer ons om te polsen hoe wij je kunnen begeleiden in digitale marketing.

Bij ARANERE weten we heel goed waarmee we bezig zijn. Wij volgen regelmatig opleidingen bij Google om de nieuwste technologieën in te zetten voor onze klanten.

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat