CMS

Een krachtig systeem achter je website.

CMS staat voor Content Management System. Het grootste deel van onze websites wordt gebouwd in het open source Wordpress, Magento, Open Cart of een op maat gemaakt CMS. Omdat de uitstraling van een website uitermate belangrijk is, is het van belang voor onze klanten, indien zij dit zelf willen uiteraard, dat zij hun eigen website kunnen beheren en aanpassen. Wij maken een modulair opgebouwde website met CMS waarin je zelf kan inloggen en veranderingen kan aanbrengen. Vraag ons zeker naar een demo, en ervaar het gebruiksgemak en de flexibilteit van dit systeem.

Met CMS biedt zich een oneindig aantal mogelijkheden aan. Een belangrijk voordeel is dat je van eender waar het back-end van je website kan bereiken. Vanop eender welke plaats kan je een nieuwsbericht plaatsen dat zorgt voor een beter resultaat in de zoekmachines. Wij geven je graag meer informatie over de werking hiervan.

Je website beheren is helemaal niet moeilijk. Maar indien gewenst, kunnen wij het onderhoud en het up-to-date houden voor jullie uitvoeren. Vraag zeker naar onze tarieven hiervoor.

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat