Belangrijke SEO Tips – Deel 4

Enkele weken geleden begonnen met het publiceren van belangrijke SEO tips. Bekijk zeker volgende week de laatste twee tips.

7. Voeg Product Reviews toe

Aangezien unieke inhoud uiterst belangrijk is wanneer het om SEO gaat, is een product review een eenvoudige manier om aan deze content bij te dragen. Het is een passieve manier voor het genereren van unieke inhoud voor je webshop. Reviews moeten “organisch” of geloofwaardig zijn. Veel maximum scores (5/5) komt niet geloofwaardig over. Lage scores zijn dan ook weer niet goed.

8. Link naar je producten vanaf de Home Page

Een veelgemaakte fout in webshops is het plaatsen van hun producten diep in hun categorie- of paginastructuur. Dit maakt het niet alleen moeilijk voor gebruikers om deze producten te vinden, maar heeft ook een grote impact op de PageRank (PageRank = de waardering of score die Google je pagina geeft) van deze productpagina’s. Hierdoor verschijnen deze pagina’s waarschijnlijk minder hoog in de zoekresultaten.
Wanneer je producten plaatst op de homepagina zorgen de links ervoor dat niet enkel de klanten maar ook de zoekmachines deze producten gemakkelijker vinden.

Lees ook:
Belangrijke SEO Tips – Deel 1
Belangrijke SEO Tips – Deel 2
Belangrijke SEO Tips – Deel 3
Belangrijke SEO Tips – Deel 5